“Een huis vol gezelligheid en herinneringen!”

Kunstwerken | Eclectische woonstijl | Annet | ivy Apartments, City Nieuwegein

Eclectisch chic: de woonstijl van Annet Bakker 

30 oktober 2023

In het hart van Nieuwegein woont de 67-jarige gepensioneerde Annet. Haar woonstijl: eclectisch chique. Een unieke en charmante stijl die haar persoonlijkheid weerspiegelt. Samen met haar man begint ze in ivy Apartments aan een nieuw hoofdstuk in hun leven, omringd door een verzameling van tijdloze en eigenzinnige stukken die hun leven samen toont. Ik word vrolijk als ik een rondje door mijn woning loop.Annet Bakker | ivy Apartments

Annet Bakker


Gepensioneerd
Getrouwd met Bob

Vintage kastje | Eclectische woonstijl | Annet | ivy Apartments, City Nieuwegein

Mix and match

Annet’s woonstijl omarmt de vrijheid van eclecticisme, waarbij ze moeiteloos verschillende stijlen en tijdperken combineert. Haar appartement straalt een warmte uit die wordt bereikt door het samenvoegen van verschillende designelementen. Moderne meubels naast antieke kasten, kleurrijke tapijten naast strakke houten vloeren – het creëert een sfeer van speelsheid en verfijning.

Haar liefde voor vintage elementen is duidelijk aanwezig in haar interieur. Van een antieke salontafel met sierlijke details tot een verzameling van retro lampen die een warme gloed verspreiden, elk stuk heeft een verhaal te vertellen. Mijn favoriete pronkstuk? Een prachtige antieke kast die ik op heb geknapt, waardoor het een nieuw leven heeft gekregen en nu fungeert als opslag voor mijn verzameling boeken en fotoalbums van de (klein)kinderen.

Prachtige beelden

Naast de vintage en eclectische elementen heeft Annet ook gezorgd voor persoonlijke accenten die haar huis tot leven brengen. Aan de muren hangen mijn eigen kunstwerken en er staan fotolijsten met herinneringen aan bijzondere momenten met mijn familie. Ze heeft ook enkele planten en bloemen toegevoegd om een vleugje frisheid en natuurlijke schoonheid in haar leefruimte te brengen.

Eclectische woonstijl | Annet | ivy Apartments, City Nieuwegein

Stralende woning

Annets kleurenpalet omvat een mix van gedempte aardetinten en rijke juweeltonen, waardoor een gevoel van warmte en uitnodiging ontstaat. Zachte crème en beige tinten worden aangevuld met koninklijk geel, smaragdgroen en lieflijk roze, waardoor een harmonieus contrast ontstaat. Een gedurfd behang en texturen die variëren van zacht fluweel en gladde zijde tot ruw hout en verweerd leer. Hierdoor wordt een gevoel van diepte en veelzijdigheid gecreëerd.

De woonstijl van Annet is een verzameling van haar rijke levenservaring en haar liefde voor tijdloze schoonheid. Door het moeiteloos combineren van eclectische stukken en vintage elementen heeft ze een warme en uitnodigende leefruimte gecreëerd die haar persoonlijkheid weerspiegelt. Het huis van Annet en haar man vertelt hun leven: verleden en heden komen vredig samen. Hier genieten we van de kleine geluksmomentjes van het leven met onze geliefden om ons heen.

Laat jij je inspireren door Annet? Bekijk hieronder haar woonstijl.