ivy Apartments | Headlines

ivy's headlines

City Nieuwegein - een binnenstad die niet alleen bekendstaat om de mooiste gebouwen die langzaam in het landschap verrijzen, maar ook om haar levendige gemeenschap en de fijne manier van leven. Via dit blog vertellen we je alle ins en outs van City Nieuwegein en houden we je op de hoogte van het laatste nieuws rondom ivy Apartments.

Scandinavisch: de woonstijl van Lisa Koning

8-1-2024

Welkom in de wereld van Lisa, een veertigjarige directie assistente met een passie voor sport en muziek. Lisa is na een relatie van acht jaar weer vrijgezel en heeft een frisse start gemaakt in haar stijlvolle appartement in ivy Apartments, City Nieuwegein. We nemen een kijkje in haar nieuwe leefruimte. “Ik houd van de Scandinavische woonstijl: de perfecte balans tussen minimalisme, functionaliteit en esthetiek.”

Interieur ivy Apartments | Scandinavische stijl | Huur appartement Nieuwegein

Stoer industrieel: de woonstijl van Tom Maller

30-10-2023

In het bruisende Nieuwegein woont de 24-jarige junior developer Tom Maller. Bij ivy Apartments leeft hij zoals hij dat wil. Dit zie je terug in zijn appartement: "Ik houd van een stoere en industriële inrichting, gecombineerd met de nieuwste technologische snufjes."

Industriële woonstijl | Tom | ivy Apartments, City Nieuwegein

Eclectisch chique: de woonstijl van Annet Bakker 

30-10-2023

In het hart van Nieuwegein woont de 67-jarige gepensioneerde Annet. Haar woonstijl: eclectisch chique. Een unieke en charmante woonstijl die haar persoonlijkheid weerspiegelt. Samen met haar man begint ze in ivy Apartments aan een nieuw hoofdstuk in hun leven, omringd door een verzameling van tijdloze en eigenzinnige stukken die hun leven samen toont. “Ik word vrolijk als ik een rondje door mijn woning loop.”

Kunstwerken | Eclectische woonstijl | Annet | ivy Apartments, City Nieuwegein

Vanaf City Nieuwegein binnen no time waar je moet zijn

28-9-2023

In ivy Apartments heb je de vrijheid om te gaan waar je wilt, en City Nieuwegein biedt de mogelijkheid om dat te doen. ivy Apartments: alles dichtbij.

ivy-apartments-dichtbij-city-nieuwegein

City Nieuwegein, de meest duurzame stad van Nederland

14-9-2023

Schoon en groen, zoals het hoort te zijn. Dat is City Nieuwegein. De meest duurzame stad van Nederland in 2030. En ivy Apartments? Jouw klimaatneutrale thuis.

City Nieuwegein | Duurzaamheid

ivy Apartments: de set van je leven

22-8-2023

Leven in luxe, comfort en gemak - zo voelt wonen in ivy Apartments. Hier draait wonen namelijk om jou. Stap binnen in de ruime entree, de wanden bedekt met luxe behang; alles voelt hotel chic.

Nieuwbouw Nieuwegein | ivy Apartments