Veelgestelde vragen

Algemeen

De eerste inschrijfronde is gesloten, maar je kunt je nog wel inschrijven voor de volgende ronde. Om een woning in Mae Apartments te huren, maak je hier een account aan. Na het invullen van je persoonlijke en financiële gegevens kun je aangeven welke 1 tot 10 woningen jouw voorkeur hebben. Nadat je je hebt ingeschreven, bekijken wij je inschrijving en woningvoorkeuren. Wij houden je per e-mail op de hoogte of er een appartement aan je wordt toegewezen.

Nee, natuurlijk niet! Wij vinden het leuk dat je geïnteresseerd bent in Mae Apartments.

De appartementen in Mae worden verhuurd in de vrije sector. Daardoor is het niet mogelijk om huurtoeslag te ontvangen.

Er wordt nog hard gewerkt aan Mae. Daarom is het nog niet mogelijk om te bezichtigen. Als eerste op de hoogte zijn? Meld je hier aan, dan houden wij je op de hoogte van een eventuele kijkdag.

Nee, helaas! Iedere inschrijver krijgt bij ons een gelijke kans. Toewijzing van de appartementen is afhankelijk van de inkomenstoets, beschikbaarheid, volledigheid van je dossier, je voorkeur(en) en het aantal gegadigden voor hetzelfde appartement.

Inkomen

Wij vragen een gemiddeld bruto maandinkomen van minimaal 3 keer de kale maandhuur. Meer weten? Bekijk hier de huurvoorwaarden.

Als je alle velden goed hebt ingevuld en niet door de inkomenstoets komt, kom je helaas niet in aanmerking voor een woning bij Mae.

Het is niet mogelijk om een woning te delen met iemand anders dan je partner.

Nee, dit is niet mogelijk. Het huren van een woning bij Mae Apartments is alleen mogelijk als je over voldoende inkomen beschikt. Hiervoor mogen maximaal twee inkomens gerekend worden.

Huren

De huurprijzen per appartement vind je in de woningzoeker

Het woonoppervlak van de appartementen varieert tussen 71 en 88 m2. De buitenruimte varieert tussen 7 en 21 m2.

De servicekosten bedragen zo’n € 50,- per maand. Daarvan laten wij onder andere de gezamenlijke ruimtes in Mae schoonmaken en onderhouden. Daarnaast betaal je maandelijks voor elektriciteit en water. De overeenkomsten hiervoor sluit je zelf af. De kosten hiervoor worden rechtstreeks door de leverancier bij jou in rekening gebracht.

De minimale huurperiode bij Mae is één jaar.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Mae Apartments. Een aantal van de appartementen zijn speciaal ontworpen voor ouderen en mensen die net wat extra gemakken kunnen gebruiken. Zo is de badkamer ingericht voor mindervaliden, met een speciaal toilet en een brede schuifdeur zodat een zorgverlener voldoende ruimte heeft. Daarnaast heeft het appartement een breder gangpad en kan de hoofdslaapkamer naar behoefte worden aangepast. Heb je speciale wensen of andere vragen over de voorzieningen? Stuur een mailtje naar huren@bridgesre.nl.

Oplevering

De woningen worden naar verwachting tussen medio februari en begin maart 2022 opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Wij informeren je ruim van tevoren over de precieze opleverdatum en kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

De appartementen hebben een hoogwaardige afwerking en zijn van alle faciliteiten voorzien. Een compleet afgewerkt toilet, afgewerkte badkamer en keuken met alle benodigde apparatuur (koelkast, combi-oven, inductie kookplaat en afzuigkap). De plafonds zijn afgewerkt en de muren behangen en gesausd. De appartementen zijn voorzien van plinten. Er ligt bij oplevering geen vloer in de woning.

Nee, de woningen worden opgeleverd inclusief badkamer, toilet en keuken met alle apparatuur die je nodig hebt: een koelkast, combi-oven, inductie kookplaat en afzuigkap.

Ieder van de gebouwen van Mae Apartments is voorzien van een gezamenlijke ruimte voor het stallen van (elektrische) fietsen. Er zijn voldoende laadpunten beschikbaar. Iedere woning is voorzien van een eigen berging.

Voor Mae Apartments ligt een groot openbaar parkeerterrein. Hier kun je je auto parkeren. 8 parkeerplaatsen worden voorzien van laadpalen voor elektrische auto’s.

Er is voldoende ruimte voor je scootmobiel. Het is mogelijk om een oplaadplek voor je scootmobiel op de begane grond van het complex bij te huren. Hiervoor vragen wij een aanvullende vergoeding van € 5,- per maand.

Bij Mae Apartments is het niet alleen comfortabel, maar ook toekomstbestendig wonen. De appartementen worden zo energiezuinig mogelijk gebouwd. Beide gebouwen zijn voorzien van zonnepanelen, zonwerende beglazing en een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Zo leef je duurzaam en bespaar je kosten. Samen maken we optimaal gebruik van energie.

Overig

Bridges Real Estate is de trotse eigenaar en beheerder van Mae Apartments. Wij werken vanuit de visie dat vastgoed meer is dan een gebouw. Het is een plek waar dromen worden waargemaakt. Creaties voor het leven. Wil je meer weten over ons team of ons vastgoed? Kijk eens op www.bridgesre.nl.

Ons team staat voor je klaar. Stuur een mailtje naar huren@bridgesre.nl. Liever persoonlijk contact? Bel naar 030 – 204 50 14.

Ook als eerste op de hoogte zijn? Meld je nu aan!