“In het hart van een nieuwe stadswijk.”

CityPlaza Nieuwegein | Appartementen | Nieuwegein | huur

City Nieuwegein:
Het bruisende middelpunt

Een nieuwe levendige stadswijk wordt ontwikkeld. Op deze plek starten mensen hun werkdag en struint het winkelpubliek ontspannen door de winkelstraten. Het gevoel van energie, constante beweging en het ritme van het leven om je heen. Hoge gebouwen die het landschap bepalen, afgewisseld met groene parken. Dit is de bruisende omgeving waarin jouw leven zich afspeelt. Naar welk genre je ook op zoek bent, City Nieuwegein biedt alle mogelijkheden.

Perfect bereikbaar voor  wonen, werken en winkelen

Perfect bereikbaar voor wonen, werken en winkelen

Bus- en tramhalte voor de deur

Bus- en tramhalte voor de deur

Binnen 20 minuten in het centrum Utrecht met het OV

Binnen 20 minuten in het centrum Utrecht met het OV

Ondergrondse parkeergarage met elektrische oplaadpunten

Ondergrondse parkeergarage met elektrische oplaadpunten

De snelweg is vlakbij

De snelweg is vlakbij

Je volgende bestemming wacht

Ready, set, action!

Je stapt de deur uit, de tram in en kijkt waar de dag je vandaag brengt. Opzwepende muziek in je oren en een landschap dat aan je voorbij zoeft. Waar ga jij vandaag naartoe?

De gemeente Nieuwegein bouwt samen met de provincie Utrecht aan een modern OV knooppunt in het Stationsgebied in City. Hierdoor sta jij als toekomstige bewoner van ivy Apartments binnen 20 minuten in het centrum van Utrecht. De omgeving ontdekken? Er wordt ook een nieuw busstation gebouwd. Dit station komt naast de tramhalte en ivy Apartments te liggen. Het is de bedoeling dat het busstation in 2025 klaar is. Op naar je volgende bestemming! Jij bepaalt het eindpunt en hoe je daar wilt komen.

“Alles wat je nodig hebt is dichtbij .”

Een blik op
De toekomst

Nieuwegein is in ontwikkeling. Er wordt gewerkt aan een levendig centrum, nieuwe wijken en verbetering van de mobiliteit. De komende tijd worden er zo’n 2.200 nieuwe woningen bij; 99 hiervan vind je bij ivy Apartments. Ook wordt er gewerkt aan een nieuw tram- en busstation, meer ruimte voor horeca, nieuwe loop- en fietsroutes en veel slimme groene en duurzame oplossingen. Cityplaza wordt gezonder, levendiger, groener en duurzamer. Waarden die ivy ondersteunt en uitdraagt. Bij ivy Apartments denk je aan later, maar leef je in het nu.

City Nieuwegein
heeft alles

Een plek zo fijn, dat vind je niet snel. Overal dichtbij en enorm veel te beleven. Heerlijke restaurants, knusse lunchrooms vol gasten, de sportschool om de hoek en het theater waar de dag afgesloten wordt: alles op loopafstand. Stap jouw nieuwe scène binnen en geniet van al het moois dat Nieuwegein te bieden heeft.

Tegenover cityplaza Nieuwegein

4

minuten lopen naar de supermarkt

6

minuten lopen naar de sportschool

9

minuten lopen naar het Theater DE KOM

15

minuten met de auto naar Bioscoop Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

20

minuten met de tram naar Utrecht Centrum

In de buurt

De wereld is een podium, de mensen zijn de spelers. Graag vertellen zij het verhaal van City Nieuwegein, wat deze plek zo mooi maakt. We stellen je alvast voor aan een selectie ondernemers in Nieuwegein.

Theater DE KOM

Kom het meemaken

Sportschool DeMIX

Fitness & Leefstijl

DE RUILFABRIEK CONCEPTSTORE

DÉ cadeauwinkel VAN Cityplaza

In 6 stappen naar jouw droom appartement

Stap 1

Account aanmaken

Stap 2

Inschrijven voor appartement naar keuze

Stap 3

Gegevens delen via MyQii

Stap 4

Digitale ontmoeting met Bridges Real Estate

Stap 5

Toewijzing

Stap 6

Tekening huurovereenkomst

Schrijf je in

Toe aan een nieuw avontuur? Misschien is deze spannende productie wel wat voor jou. ivy Apartments zoekt nog nieuwe hoofdpersonen. Wil je je inschrijven voor een van de 99 appartementen? Meld je dan aan via onderstaand formulier en maak een persoonlijk account aan. Kunnen we je ergens bij helpen? Stuur een e-mail naar ivy@bridgesre.nl. Stay tuned.

De huurappartementen worden in Q3 van 2024 opgeleverd. Let op: de inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar, je kunt je dus niet voor iemand anders inschrijven. 

Buiten aanzicht | ivy Apartments | Huur appartement Nieuwegein