ivy Apartments:
de set van je leven

Nieuwbouw Nieuwegein | ivy Apartments

ivy Apartments: de set van je leven

22 augustus 2023

Leven in luxe, comfort en gemak – zo voelt wonen in ivy Apartments. Hier draait wonen namelijk om jou. Stap binnen in de ruime entree, de wanden bedekt met luxe behang; alles voelt hotel chic. Jouw appartement biedt alle voorzieningen die je je zou wensen. Perfect afgewerkte keukens met de nieuwste apparatuur. De muren in frisse, lichte kleuren. Elk detail is ontworpen voor jouw comfort, zodat ivy de set van jouw leven wordt.

Bridges Real estate


Ontwikkelaar
ivy Apartments

99 huurappartementen in Nieuwegein | ivy Aprtments

City Nieuwegein met stads allure

Het bruisende leven van City Nieuwegein, met haar stadse allure. Het gevoel van energie, constante beweging en het ritme van het leven om je heen. Hoge gebouwen die statig het landschap bepalen, afgewisseld met groene parken. De drukte van straten die pulseren met allerlei verschillende mensen, jong en oud. Afgewisseld met de rust, in en rondom ivy Apartments. In ivy Apartments leef je zoals in een film. Jij bepaalt wat het genre is. 

In het hart van deze nieuwe stadswijk ben jij het bruisende middelpunt! ivy Apartments heeft 99 appartementen, variërend tussen de 56 m² en 102 m², allemaal met eigen buitenruimte. Voor diegene die hun vleugels uit willen slaan en maximaal willen genieten van vrijheid en comfort.

Je volgende bestemming wacht

Als je geen zin hebt om te wandelen, kun je gebruikmaken van de elektrische deelauto’s die beschikbaar zijn in de ondergrondse parkeergarage. Daarnaast ligt ivy Apartments op een OV-knooppunt, direct naast de trambaan en de bushalte. De stad Utrecht is altijd dichtbij: binnen 20 minuten sta je midden in de vierde grootste stad van Nederland.

ivy Apartments in Nieuwegein

Leven in het nu, met oog op de toekomst

ivy Apartments is er voor iedereen die wil wonen in een duurzaam nieuwbouw appartement in Nieuwegein. Gebouwd met oog op de toekomst en waar duurzaamheid en comfort niet uit het oog zijn verloren. Met onder andere warmtepompen draagt ivy Apartments bij aan het doel van de gemeente: Nieuwegein de meest duurzame binnenstad van Nederland maken. Door te wonen in ivy Apartments draag jij dus ook bij aan een duurzame toekomst.

Jouw leven in ivy Apartments?

ivy Apartments is niet alleen een plek om te wonen, het is een lifestyle. Ervaar de perfecte balans tussen stad en groen, tussen comfort en luxe. Wil jij wonen in ivy Apartments en één van de appartementen huren? Meld je aan, maak een persoonlijk account aan en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom ivy Apartments. Kom je er niet helemaal uit met het aanmaken van jouw persoonlijke account? We helpen je graag! Bel (+31 30 204 5014) of mail ons op ivy@bridgesre.nl.