“Mijn nieuwe avontuur start hier!”

Interieur ivy Apartments | Scandinavische stijl | Huur appartement Nieuwegein

Scandinavisch: de woonstijl van Lisa Koning

8 januari 2024

Welkom in de wereld van Lisa, een veertigjarige directie assistente met een passie voor sport en muziek. Lisa is na een relatie van acht jaar weer vrijgezel en heeft een frisse start gemaakt in haar stijlvolle appartement in ivy Apartments, City Nieuwegein. We nemen een kijkje in haar nieuwe leefruimte. “Ik houd van de Scandinavische woonstijl: de perfecte balans tussen minimalisme, functionaliteit en esthetiek.”

Lisa Koning


Directie assistente
Werkt in Houten
Vrijgezel

Interieur ivy Apartments | Scandinavische stijl | Huur appartement Nieuwegein

Eenvoud en elegantie

Lisa’s appartement straalt een serene en kalmerende sfeer uit, kenmerkend voor de Scandinavische stijl. De kleuren zijn neutraal, met veel wit, grijs en zachte aardetinten. Dit zorgt voor een gevoel van ruimte en licht. “Mijn meubilair is eenvoudig maar stijlvol, met strakke lijnen en zonder overbodige details. Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Dat vind ik echt, daarom heb ik weinig poespas in huis.” Lisa houdt van sport en muziek, dit zie je ook terug in haar woning. In de kast vind je boeken over voeding en beweging en aan de muur hangen muziekposters en vintage vinylplaten.  

Een plek van rust en ontspanning

In de woonkamer vind je een comfortabele, lichtgekleurde bank, omringd door natuurlijke elementen. Een houten bijzettafels, zacht wollen tapijt en grote Strelitzia Nicolai. De ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en de andere planten brengen een stukje natuur binnen. “Hier laad ik weer helemaal op na een lange werkdag. Lekker op de bank, muziekje aan en een boek lezen. Helemaal genieten.” 

Ook in de keuken zijn de Scandinavische invloeden zichtbaar, voornamelijk in efficiëntie. Strakke kasten in donker hout, gecombineerd met roestvrijstalen apparatuur. “Ik heb gekozen voor een kleine ronde eettafel met beige teddy stoelen. Dit biedt ruimte voor een snel ontbijt of een gezellige avond met vrienden.”

Interieur ivy Apartments | Scandinavische stijl | Huur appartement Nieuwegein

Rustgevende slaapkamer

“In mijn slaapkamer komt de eenvoud en elegantie van de Scandinavische stijl terug. Bij het binnenlopen valt direct het ruime bed op, opgemaakt met zacht, organisch linnen in rustgevende aardetinten, dat een gevoel van rust en comfort uitstraalt.” De muren zijn geverfd in zachte, neutrale kleuren.

Het overige meubilair is minimalistisch en functioneel, met strakke lijnen en natuurlijke materialen zoals licht hout en rotan. Een eenvoudige, maar stijlvolle hanglamp zorgt voor zachte verlichting, terwijl enkele goed gekozen kunstwerken en planten de ruimte een persoonlijk tintje geven. “Deze kamer is niet alleen mijn slaapplek, maar ook een rustgevend toevluchtsoord waar ik mij kan terugtrekken na een drukke dag.”

Interieur ivy Apartments | Scandinavische stijl | Huur appartement Nieuwegein

Een nieuw avontuur in City Nieuwegein

Lisa is blij dat ze in ivy Apartments helemaal opnieuw kan beginnen. Haar nieuwe eigen ‘thuis’. Haar Scandinavische woonstijl, met zijn nadruk op eenvoud, functionaliteit en natuurlijke schoonheid, creëert een rustgevende en uitnodigende omgeving. “In dit voor mij nieuwe avontuur vind ik de perfecte balans tussen mijn werk, persoonlijke passies en sociale leven.”Ook fan van Lisa’s woonstijl? Laat je inspireren.