“Een mix van stoer, industrieel en warmte.”

Industriële woonstijl | Tom | ivy Apartments, City Nieuwegein

Stoer industrieel: de woonstijl van Tom Maller

30 oktober 2023

In het bruisende Nieuwegein woont de 24-jarige junior developer Tom Maller. Bij ivy Apartments leeft hij zoals hij dat wil. Dit zie je terug in zijn appartement: Ik houd van een stoere en industriële inrichting, gecombineerd met de nieuwste technologische snufjes.”Tom Muller | ivy Apartments

Tom Maller


Developer
Werkt in Utrecht
Woont samen met Tessa

Industriële blik

Toms woonstijl is duidelijk geïnspireerd door industriële elementen. Het appartement in Nieuwegein straalt een ruwe, robuuste charme uit. Hier draagt de architectuur aan bij: De hoge plafonds en grote ramen creëren de perfecte achtergrond voor mijn stijl.

Het appartement van Tom omarmt een palet van gedurfde, aardse kleuren en ruwe texturen die een robuuste en toch verfijnde uitstraling creëren. Diepe grijstinten, rijke bruintinten en gedempte zwarttinten vormen samen een harmonieus contrast. Deze kleuren worden aangevuld met accenten van roestig rood, diepgroen of gedurfd blauw om een vleugje levendigheid toe te voegen. De verscheidenheid aan materialen is iets wat deze stijl kenmerkt en ook hier heeft Tom aan gedacht: Leer, ruw hout en onbewerkt metaal komen terug in mijn robuuste meubels en kleine details. Zo creëer ik een rauwe, ongepolijste uitstraling. Poespas? Dat past niet bij Tom en zijn woonstijl. Lekker vlot, stoer en krachtig.

De meubels in Toms appartement weerspiegelen deze industriële blik. Denk aan stalen frames, houten accenten en leren bekleding. Mijn eettafel is een mooi stuk van gerecycled hout en staal. Ruim genoeg om aan te werken, romantisch te dineren met mijn vriendin of een spelletjesavond te organiseren met vrienden. De stoelen zijn leren fauteuils met metalen poten, die comfort en duurzaamheid bieden zonder afbreuk te doen aan de stijl. Accessoires zoals industriële lampen, metalen krukken, vintage fabrieksklokken, leren kussens en wollen dekens voegen een vleugje authenticiteit toe aan de ruimte, waardoor een uitnodigende en toch stoere sfeer ontstaat.

Industriële woonstijl | lampen | Tom | ivy Apartments, City Nieuwegein

Back to the future

Mijn baan als junior developer heeft mij een passie voor technologie bijgebracht. Dit zie je duidelijk terug in mijn appartement. Het appartement heeft enkele high-tech snufjes die het leven gemakkelijker en leuker maken.

Een van de meest opvallende kenmerken is zijn slimme verlichtingssysteem. Met een eenvoudige spraakopdracht kan ik de lichten dimmen, de kleur veranderen of zelfs een lichtshow creëren. Zijn leefhoek is op technologisch vlak hét  hoogtepunt. Hij heeft een geluidsinstallatie en een 4K-tv met alle streamingdiensten die je maar kunt bedenken. Hier kan ik ontspannen na een lange werkdag of samen met mijn vriendin genieten van een filmavond.

Industriële slaapkamer | Tom | ivy Apartments, City Nieuwegein

Warm en eigen

Elk huis heeft een hart nodig. Iets wat het écht jou maakt. Tom heeft dit gedaan door de mooiste momenten met vrienden en familie in te lijsten. Dit maakt mijn appartement echt ‘Tom’. Met wat makkelijke planten voegt hij wat warmte toe aan zijn huis. 

 De woonstijl van Tom Maller weerspiegelt perfect zijn persoonlijkheid en interesses. Zijn liefde voor industriële elementen, gecombineerd met de nieuwste technologische snufjes, creëert een unieke en boeiende leefomgeving in zijn appartement in Nieuwegein. Een personal touch en warme accenten maken dit stoere interieur compleet. Ik heb van mijn appartement echt een thuis gemaakt: een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van het leven.

Ga jij ook voor een stoere industriële stijl? Doe hieronder alvast wat inspiratie op.