“Waar wonen voelt
als een film"

City Nieuwegein | ivy Apartments

CITY NIEUWEGEIN: WAAR WONEN VOELT ALS EEN FILM

13 mei 2023

De camera zoomt in op een prachtige stad met hoge, moderne gebouwen die in het zonlicht schitteren. Dit is City Nieuwegein – een binnenstad die niet alleen bekendstaat om de mooiste gebouwen die langzaam in het landschap verrijzen, maar ook om zijn levendige gemeenschap en de fijne levensstijl.

ivy Apartments wordt momenteel middenin het centrum van City Nieuwegein gebouwd. Luxe twee-, drie- en vierkamerappartementen die aan al je wensen voldoen. Prachtig afgewerkt, met een eigen buitenruimte. ivy wordt het decor van deze bruisende stadswijk. Een gloednieuwe wijk die een hoop te bieden heeft. We vertellen je graag meer. 

Bridges Real estate


Ontwikkelaar
ivy Apartments

Nieuwbouw huren in City Nieuwegein | ivy Apartments

Wonen, werken en winkelen in City Nieuwegein

Een van de hoogtepunten van City Nieuwegein is het bekende Cityplaza – een bruisend winkelcentrum dat bekend staat om zijn trendy winkels, restaurants en entertainment. Hier vind je alles wat je nodig hebt – van dagelijkse benodigdheden tot exclusieve merken en mode.

City Nieuwegein biedt meer dan alleen een winkelcentrum. In de buurt vindt je groene parken; onverstoorde recreatiegebieden waar je kunt genieten van de natuur en de rust. Of je nu gaat joggen in het park, een picknick houdt met vrienden of gewoon wilt ontspannen in de buitenlucht, City Nieuwegein heeft de perfecte plek voor jou.

 

 

“City Nieuwegein heeft de perfecte plek voor jou.”

Cultuur in City Nieuwegein

Als je van cultuur houdt, is City Nieuwegein ook de juiste plek. Er zijn verschillende theaters en musea in de stad die je kunt bezoeken, waaronder het prachtige Theater De Kom. Hier kun je genieten van verschillende shows en evenementen, van theaterproducties tot live muziek.

City Nieuwegein biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en stijlvolle levensstijl. Met zijn levendige gemeenschap, moderne architectuur, bruisende winkelcentrum en prachtige parken, is het een stad die je niet wilt missen. Kom en ontdek wat City Nieuwegein te bieden heeft en maak er je nieuwe thuis.

 

Nieuwbouw City Nieuwegein | ivy Apartments

ivy Apartments, het middelpunt van City Nieuwegein

ivy Apartments wordt het middelpunt van alle prachtige nieuwbouw in Nieuwegein. Met uitzicht op Cityplaza, direct naast de trambaan. Je bent binnen enkele passen in het bruisende Cityplaza, of kunt genieten van de rust in de omliggende parken. Klinkt dit als de perfecte set van jouw leven? Lees meer over ivy Apartments of meld je aan als geïnteresseerde!