“Wonen op de
eerste rang.”

Appartement huren | Nieuwegein nieuwbouw

Waarom jij hier
Graag woont

In welke fase van je leven jij je ook bevindt, ivy biedt een perfecte thuisbasis. Kies voor een twee-, drie- of vierkamerappartement, voor 56, 75 of 102 m². Elke woning is tot in de puntjes afgewerkt, klimaatneutraal en voorzien van een eigen buitenruimte.

Icoon

Grote raampartijen voorzien van triple geïsoleerd glas.

Icoon

Glad gestucte en in lichte kleur (RAL 9003) gesausde muren tot aan de hoge plafonds.

Icoon

Op maat gemaakte keukens voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur van ETNA

Icoon

Luxe sanitair in het separate toilet en de badkamer, zoals een modern badkamermeubel, designradiator en een glazen douchewand.
Dit geeft u elke dag weer een ontspannen spa-momentje.

Icoon

(Technische) ruimte met aansluiting voor was- en droogmachine.

Icoon

Talloze duurzame voorzieningen, zoals LED-verlichting, lage temperatuur vloerverwarming en koeling, energieopwekking door middel van zonnepanelen, opvang van regenwater voor de bewatering van de groenvoorzieningen en beplanting van de gezamenlijke binnentuin die bijdraagt aan de biodiversiteit.

ONTDEK DE WONINGEN
VAN IVY APARTMENTS

ivy Apartments biedt een veelzijdig aanbod van 99 huurappartementen verdeeld over twee woontorens. De onderstaande interactieve woningzoeker helpt je op weg bij het selecteren van jouw ideale woningen. Selecteer één van de verschillende beschikbare appartementen, door te klikken op de verdiepingen in het gebouw. Met de filters zoals ‘status’, ‘woonoppervlakte’ of ‘huurprijs’ kun je opties verfijnen.

“Hier kan geen
scène tegenop.”

We nemen je mee
door jouw nieuwe woning

Ervaar het hotel chic wonen in ivy Apartments. Geniet van comfortabel en energiezuinig wonen. Jouw huurappartement wordt nieuw opgeleverd en is van alle gemakken voorzien. In onderstaande video nemen we je mee door ivy Apartments type Z.
Dit driekamerappartement heeft een balkon gelegen op het noordwesten waar je vanaf de middag al van de zon op jouw balkon kunt genieten!

Hoogwaardig afgewerkte badkamers mét douchewand en handdoekradiator

Wastafelmeubels afgewerkt in licht eiken

Glad gestucte en in een lichte kleur gesausde wanden

Op maat gemaakte keukens met de nieuwste inbouwapparatuur

ivy Apartments in de zon

Elk appartement heeft een fijne buitenruimte zodat je in elk seizoen kunt genieten. Ben je een echte zonaanbidder? En wil je zeker weten dat je straks zon hebt wanneer je in ivy Apartments gaat huren? In de vier impressies hieronder zie je hoe de zon rondom ivy Apartments draait. Daarnaast is de gedeelde binnentuin van ivy Apartments dé plek waar je het hele jaar van kunt genieten, ongeacht het seizoen.

Deze impressies zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Aan deze impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

Zonnestand 1 juni, 08.00 uur

Zonnestand 1 juni, 14.00 uur

Zonnestand 1 juni. 16.00 uur

Zonnestand 1 juni, 20.00 uur

In 6 stappen naar jouw droom appartement

Stap 1

Account aanmaken

Stap 2

Inschrijven voor appartement naar keuze

Stap 3

Gegevens delen via MyQii

Stap 4

Digitale ontmoeting met Bridges Real Estate

Stap 5

Toewijzing

Stap 6

Tekening huurovereenkomst

Schrijf je in

Toe aan een nieuw avontuur? Misschien is deze spannende productie wel wat voor jou. ivy Apartments zoekt nog nieuwe hoofdpersonen. Wil je je inschrijven voor een van de 99 appartementen? Meld je dan aan via onderstaand formulier en maak een persoonlijk account aan. Kunnen we je ergens bij helpen? Stuur een e-mail naar ivy@bridgesre.nl. Stay tuned.