“Wonen op de eerste rang.”

Appartement huren | Nieuwegein nieuwbouw
Woningen | ivy Apartments | City Nieuwegein

Waarom jij hier Graag woont

ivy Apartments is er voor iedereen die wil wonen in een duurzaam nieuwbouw appartement in Nieuwegein. Gebouwd met oog op de toekomst, waar duurzaamheid en comfort hand in hand gaan.

Alle appartementen in ivy Apartments zijn uitgerust met vloerverwarming en -koeling, wat zorgt voor een makkelijk te reguleren en aangenaam binnenklimaat. Daarnaast zorgt de driedubbele beglazing en gebruikte isolatie in de appartementen voor lage energielasten. Bij ivy Apartments is elke woning tot in de puntjes afgewerkt, klimaatneutraal en voorzien van een eigen buitenruimte.

In welke fase van je leven jij je ook bevindt, ivy Apartments biedt dé perfecte thuisbasis. Zie jij jezelf al wonen in een twee-, drie- of vierkamerappartement van 56, 75 of 102 m²?

Icoon

Grote raampartijen voorzien van triple geïsoleerd glas.

Icoon

Glad gestucte en in lichte kleur gesausde muren tot aan de hoge plafonds.

Icoon

Op maat gemaakte keuken voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur.

Icoon

Luxe sanitair in het separate toilet en de badkamer, zoals een modern badkamermeubel, regendouche, designradiator en een glazen douchewand. Dit zorgt elke dag weer voor een spa-momentje.

Icoon

(Technische) ruimte met aansluiting voor wasmachine en droger.

Icoon

Talloze duurzame voorzieningen, zoals LED-verlichting, lage temperatuur vloerverwarming en koeling, energieopwekking door middel van zonnepanelen, opvang van regenwater voor de bewatering van de groenvoorzieningen en beplanting van de gezamenlijke binnentuin die bijdraagt aan de biodiversiteit.

“Hier kan geen scène tegenop.”

GEBOUW 1 GEBOUW 2 ivy Apartments | Winkelruimte Nieuwegein | Winkelpand te huur

Vind jouw droomappartement in slechts een paar klikken. Kies de toren die jou aanspreekt, selecteer het aantal kamers, bepaal je gewenste oppervlakte en vind jouw ideale woning.

WoningtypeGebouwAantal kamersOppervlakte m²Plattegrond
A11260
A2 DH1260
A2 DL1260
A21260
A31260
B11260
B21258
C1256
D14102
E11268
E21268
F1371
G1260
U2391
V2264
W2387
X2266
Y2387
Z2387

Disclaimer: de artist impressies zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk getekend. Aan deze impressies kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle genoemde maten op deze website zijn circa maten. De plattegronden op deze website zijn puur informatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

In 7 stappen naar jouw droom appartement

Stap 1

Account aanmaken

Stap 2

Inschrijven voor appartement naar keuze

Stap 3

Gegevens delen via MyQii

Stap 4

Digitale ontmoeting met Bridges Real Estate

Stap 5

Toewijzing

Stap 6

Tekening huurovereenkomst

Stap 7

Sleuteloverdracht

Meld je aan

Toe aan een nieuw avontuur? Misschien is deze spannende productie wel wat voor jou. ivy Apartments zoekt nog nieuwe hoofdpersonen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de start van de verhuur? Meld je dan aan via onderstaand formulier en maak een persoonlijk account aan. Kunnen we je ergens anders bij helpen? Stuur een e-mail naar ivy@bridgesre.nlStay tuned.

De huurappartementen worden in Q3 van 2024 opgeleverd. Let op: de inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar, je kunt je dus niet voor iemand anders inschrijven. 

Buiten aanzicht | ivy Apartments | Huur appartement Nieuwegein