"De vrijheid om te gaan waar je wilt"

ivy-apartments-dichtbij-city-nieuwegein

VANAF CITY NIEUWEGEIN BINNEN NO TIME WAAR JE MOET ZIJN

28 september 2023

Je stapt de deur uit, welke met een vertrouwde klik zachtjes achter je in het slot valt. Opzwepende muziek weerklinkt door je koptelefoon terwijl je de tram instapt en nieuwsgierig kijkt waar de dag je naartoe zal brengen. Verzonken in gedachten kijk je naar het landschap dat aan je voorbij zoeft en naar de stad Utrecht die aan de horizon op komt doemen. Welkom bij ivy Apartments, waar bereikbaarheid en mobiliteit één van de belangrijkste pijlers zijn.

Bridges Real estate


Ontwikkelaar
ivy Apartments

Openbaar vervoer | Bereikbaarheid | City Nieuwegein | ivy Apartments

City Nieuwegein, de duurzame stadswijk

City Nieuwegein brengt als compleet nieuwe stadswijk de pijlers vervoer, bereikbaarheid en duurzaamheid samen. ivy Apartments heeft als middelpunt van deze stadswijk deze speerpunten omarmd, waardoor ook ivy perfect bereikbaar is voor wonen, werken en winkelen op een zo duurzaam mogelijke manier. We nemen je mee door alle voordelen van wonen in ivy Apartments.

Naar het hart van Utrecht in slechts 20 minuten

Een van de meest opvallende kenmerken van ivy Apartments is de bereikbaarheid. Voor de deur stopt de fluistertram en ook het busstation wordt naast ivy Apartments gebouwd. ivy ligt dus middenin het OV-knooppunt. In slechts 20 minuten ben je vanaf hier in het bruisende centrum van Utrecht. Stel je voor dat je de reuring van het stadsleven kunt ervaren en daarna in no-time weer terug kunt keren naar de rust rondom ivy Apartments. 

Laadpalen City Nieuwegein | ivy Apartments | bereikbaarheid

De groene toewijding aan duurzaamheid

City Nieuwegein is vastbesloten om de duurzaamste binnenstad van Nederland te worden. ivy Apartments doet hier volop aan mee, door faciliteiten te bieden die duurzaam reizen gemakkelijk maken. De ondergrondse parkeergarage biedt niet alleen handige parkeerfaciliteiten, maar beschikt ook over elektrische oplaadpunten, waardoor je moeiteloos kunt kiezen voor milieuvriendelijk vervoer. Deze toewijding aan duurzaamheid past naadloos bij de groene visie van City Nieuwegein en biedt bewoners een levensstijl die niet alleen modern en comfortabel is, maar ook vriendelijk voor de planeet.

De snelweg binnen handbereik

Voor diegenen die verder willen reizen, is de snelweg ook dichtbij. Of je nu op zoek bent naar de rust van het platteland of een zakenreis plant, ivy Apartments biedt de perfecte uitvalsbasis. Binnen 2 minuten rijd je de A2 op en binnen 8 minuten bereik je de A27. 

Altijd bereikbaar in ivy Apartments

In ivy Apartments heb je de vrijheid om te gaan waar je wilt, en City Nieuwegein biedt de mogelijkheid om dat te doen. Wil je ook kunnen genieten van alle voordelen van ivy Apartments? Meld je dan aan!

Je kunt een persoonlijk account aanmaken en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom ivy Apartments. Kom je er niet helemaal uit met het aanmaken van jouw persoonlijke account? We helpen je graag! Bel (+31 30 204 5014) of mail ons op ivy@bridgesre.nl.