“Wonen op de
eerste rang.”

Waarom jij hier
Graag woont

In welke fase van je leven jij je ook bevindt, ivy biedt een perfecte thuisbasis. Kies voor een twee-, drie- of vierkamerappartement, voor 56, 75 of 102 m². Je herkent ivy Apartments aan de brede entrees met geur- en muziekbeleving, de ruime gangen zorgen ervoor dat jij hier elke dag fijn thuiskomt, Elke woning is tot in de puntjes afgewerkt, klimaatneutraal en voorzien van een eigen buitenruimte.

Icoon

Grote raampartijen voorzien van goed geïsoleerd glas.

Icoon

Glad gestucte en in lichte kleur gesausde muren tot aan de hoge plafonds.

Icoon

Op maat gemaakte keukens voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur van ETNA.

Icoon

Luxe sanitair waar je elke dag een ontspannen spa-momentje beleeft.

Icoon

(Technische) ruimte met aansluiting voor was- en droogmachine.

Icoon

Talloze duurzame voorzieningen, zoals LED-verlichting, lage temperatuur vloerverwarming en -koeling, en de opvang van regenwater voor de bewatering van de groenvoorzieningen.

Icoon

Benieuwd naar alle highlights van ivy Apartments? Bekijk alle informatie in de brochure.

ONTDEK DE WONINGEN
VAN IVY APARTMENTS

ivy Apartments biedt een veelzijdig aanbod van 99 huurappartementen verdeeld over twee woontorens. De onderstaande interactieve woningzoeker helpt je op weg bij het selecteren van jouw ideale woning. Selecteer één van de verschillende beschikbare appartementen door te klikken op de verdieping in het gebouw. Met de filters zoals ‘status’, ‘woonoppervlakte’ of ‘huurprijs’ kun je opties verfijnen.

EEN VIRTUELE RONDLEIDING

Neem een kijkje achter de schermen en bekijk hieronder de VR-tour van appartement type C. Dit appartement heeft een oppervlakte van circa 56 m², beschikt over één slaapkamer én heeft een balkon gelegen op het noordwesten. Is dit jouw droomwoning?

“Hier kan geen scène tegenop.”

We nemen je mee
Door jouw woning

Ervaar het hotel-chique wonen in ivy Apartments. Geniet van comfortabel en energiezuinig wonen. Jouw huurappartement wordt nieuw opgeleverd en is van alle gemakken voorzien. In de woningvideo’s nemen we je mee door ivy Apartments type Z, type Y en type V.

Ivy apartments
In de zon

Elk appartement heeft een fijne buitenruimte zodat je in elk seizoen kunt genieten. Ben je een echte zonaanbidder? En wil je zeker weten dat je straks zon hebt wanneer je in ivy Apartments gaat huren? In de vier impressies hiernaast zie je hoe de zon rondom ivy Apartments draait. Daarnaast is de gedeelde binnentuin van ivy Apartments dé plek waar je het hele jaar van kunt genieten, ongeacht het seizoen.

Deze impressies zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Aan deze impressies kunnen geen rechten worden ontleend.

In 6 stappen naar jouw droom appartement

Stap 1

Account aanmaken

Stap 2

Inschrijven voor appartement naar keuze

Stap 3

Gegevens delen via MyQii

Stap 4

Digitale ontmoeting met Bridges Real Estate

Stap 5

Toewijzing

Stap 6

Tekening huurovereenkomst

Schrijf je in

Toe aan een nieuw avontuur? Misschien is deze spannende productie wel wat voor jou. ivy Apartments zoekt nog nieuwe hoofdpersonen. Wil je je inschrijven voor een van de 99 appartementen? Meld je dan aan via onderstaand formulier en maak een persoonlijk account aan. Kunnen we je ergens bij helpen? Stuur een e-mail naar ivy@bridgesre.nl. Stay tuned.